Kære medlemmer,
 
med virkning fra sommeren 2017 er det ikke længere muligt at sende nyhedsbreve til medlemmerne fra vores hjemmeside. 
Vi benytter os derfor af Microsoft Office til at udsende nyhedsbreve.
Nyhedbreve udsendes til alle aktive medlemmer.
 
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
17/12 2013 - Indendørs julestævne
 
Nedenstående mail er videresendt fra østjysk-tennis-turnering til alle stautrupmedlemmer, da flere har ønsket mulighed for spil inde også !!. her er der så en lille mulighed for spil i jul/nytår!! undskyld hvis nogle allerede har modtaget mail direkte fra oejtt, dem der står i oejtt´s mailsystem får så mail 2 gange, men det bærer de nok over med i relation til at hele klub får info.
 
Jule-/Nytårstid/Fridage er der blevet tradition for mange oejtt-tennis stævner, også nu !!!!!!
 
7 tennis-stævner adviceres herved, på en gang, denne gang!! Plads til 70 spillere!!.
Her i denne jule og nytårstid skal der være tid til hygge, men der skal altså også være tid til motionen, f.eks en 2½ times koncentreret tennisstævne hvor der er garanti for at møde jævnbyrdige med/mod-spillere fra hele østjylland. P.t.er der 325 på mailliste for disse stævner (en hel lille klub i klubberne!!).Den store bredde sikre jævnbyrdighed, og ved en hvis flexibilitet når der tilmeldes, giver det stævneleder de optimale vilkår for at skabe jævnbyrdighed.
Ved tilmelding oplyser man hvilket stævne der passer bedst i ens tidsplan, for at få plads til så mange spillere som muligt er der kun 1 plads til hver, men meget gerne anføre flere muligheder så stævneleder kan finde de rigtige spillere til de forskellige puljer.
Der vil i øvrigt være flere stævneledere til at afvikle!! Flere har ønsket at prøve stævnelederrolle, så nu skal de have lov. Selve tilmelding og fordeling i puljer styres dog stadig af undertegnede idet jeg kender alles spillestyrke.
---
stævne 1: mandag 23/12   kl.14.00 til 16.30   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 2: torsdag  26/12   kl.13.00 til 15.30   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 3: torsdag  26/12   kl.15.30 til 18.00   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 4: lørdag    28/12   kl.17.00 til 19.30   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 5: torsdag  02/01   kl.13.00 til 15.30   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 6: torsdag  02/01   kl.15.30 til 18.00   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
stævne 7: fredag    03/01   kl.17.00 til 19.30   AGF/DGI-tennishal/Midtagervej
--
systemet er nu – hvis man kan – da hurtigt til tasterne – ? er: hvornår kan du/I bedst !!!    det er ?et. !!!!!!  TILMELDING: oejtt@yahoo.dk
 
stævneleder fordeler herefter styrkeforhold – der er så garanti for super jævnbyrdighed. For at tilgodese så mange som muligt kan man kun melde sig en af dagene, men gerne anføre hvis man kan flere.
Med tennis hilsen/flemming soerensen (stævneleder)
 
n.b. ved tilmelding er ønsket fra stævneleder at man melder sig til der hvor man bedst kan, men for at give stævneleder nogle sammensætningsmuligheder for jævnbyrdigt spil, ja så meget gerne en eller to eller tre alternative muligheder for spil også.

Stavtrup IF Tennis